Róbertko je mäkkýš

6. októbra 2010, Marián, Nezaradené

Môže byť niekto múdrejší, čestnejší ako najobľúbenejší, najmilší a neviem aký super politik NR SR? Určite nie – myslia si určití

.

Áno, tí určití,už vedia o kom budem viesť blog, lebo pre nich je Boh, ktorého si už momentálne s iným pomýliť nemôžu, lebo ten druhý už elektrazuje v Trenč.Tepliciach. Je 40% občanov SR, ktorí sú vyznávačmi kresťanstva SMER-SD, aj keď 35% ani nevie čo to SD znamená.

Je až zarážajúce ako môže byť toľko ľudí tak dokonale manipulovaných.  On môže spraviť, povedať, zverejniť totálnu hlúposť a aj tak zostane v ich očiach Bohom. Ako môžu tlieskať Bohu, ktorý keď urobí prešľap možno aj trestný čin vulgárne nadáva ľudom, ktorý si len robia svoju prácu a platia dane na jeho plat? Čím ich ohúril Róbertko nevie veľa z nás a určite ani veľa z nich. Z nich totiž veľa ľudí rozumie, ale nechápe. Rozumejú tomu, čo hovorí, lebo hovorí pekne, súvisle. No nechápu to a ani nechcú, nevedia a hlavne nepotrebujú. Nepotrebujú lebo pre nich je to čo povie, spraví písmo sväté.

Pre tých, ktorí aj rozumejú aj chápu je to utrpenie zachytiť jeho vyjadrenia v médiach.

Dnes po odmietnutí rande, ktoré mu navrhla  pani premiérka Radičová opäť ukázal svoju pravú tvár. Z tak vážnej témy ako je imunita poslancov robí systematicky frašku. Robí to preto, lebo sa bojí. Bojí sa svojej minulosti a bojí sa čo by sním bolo v budúcnosti. S ním a jeho apoštolmi.

Je to mäkkýš, ktorý sa bojí postaviť spravodlivosti tvárou v tvár a žije-parazituje na tých, ktorým stačí pekné slovo a už význam ich nezaujíma.

Navrhujem referendum o imunite pre všetkých občanov. Veď aký je rozdiel medzi darmožráčom z parlamentu a nami občanmi? Skoro žiadny len taký, že ten čo si môže dovoliť nadávať do debilov a idiotov žije z našich daní.

Viem, to referendum je hlúposť. Ale na rozdiel od Róbertka mám sebareflexiu a viem si to priznať.