Založ si blog

Róbertko je mäkkýš

Môže byť niekto múdrejší, čestnejší ako najobľúbenejší, najmilší a neviem aký super politik NR SR? Určite nie – myslia si určití

.

Áno, tí určití,už vedia o kom budem viesť blog, lebo pre nich je Boh, ktorého si už momentálne s iným pomýliť nemôžu, lebo ten druhý už elektrazuje v Trenč.Tepliciach. Je 40% občanov SR, ktorí sú vyznávačmi kresťanstva SMER-SD, aj keď 35% ani nevie čo to SD znamená.

Je až zarážajúce ako môže byť toľko ľudí tak dokonale manipulovaných.  On môže spraviť, povedať, zverejniť totálnu hlúposť a aj tak zostane v ich očiach Bohom. Ako môžu tlieskať Bohu, ktorý keď urobí prešľap možno aj trestný čin vulgárne nadáva ľudom, ktorý si len robia svoju prácu a platia dane na jeho plat? Čím ich ohúril Róbertko nevie veľa z nás a určite ani veľa z nich. Z nich totiž veľa ľudí rozumie, ale nechápe. Rozumejú tomu, čo hovorí, lebo hovorí pekne, súvisle. No nechápu to a ani nechcú, nevedia a hlavne nepotrebujú. Nepotrebujú lebo pre nich je to čo povie, spraví písmo sväté.

Pre tých, ktorí aj rozumejú aj chápu je to utrpenie zachytiť jeho vyjadrenia v médiach.

Dnes po odmietnutí rande, ktoré mu navrhla  pani premiérka Radičová opäť ukázal svoju pravú tvár. Z tak vážnej témy ako je imunita poslancov robí systematicky frašku. Robí to preto, lebo sa bojí. Bojí sa svojej minulosti a bojí sa čo by sním bolo v budúcnosti. S ním a jeho apoštolmi.

Je to mäkkýš, ktorý sa bojí postaviť spravodlivosti tvárou v tvár a žije-parazituje na tých, ktorým stačí pekné slovo a už význam ich nezaujíma.

Navrhujem referendum o imunite pre všetkých občanov. Veď aký je rozdiel medzi darmožráčom z parlamentu a nami občanmi? Skoro žiadny len taký, že ten čo si môže dovoliť nadávať do debilov a idiotov žije z našich daní.

Viem, to referendum je hlúposť. Ale na rozdiel od Róbertka mám sebareflexiu a viem si to priznať.

Tak dobre, som ochotný diskutovať s Igorom

26.10.2010

Po dlhšej odmlke som sa rozhodol opäť zvýšiť kvalitatívnu úroveň internetového vydania denníka ,,že,, Pravda, aj keď viac by sa mi hodil názov ,,Pravda zvíťazí,,. Bol by to retro názov, ktorý by úplne vystihol našu slovenskú naivnosť. Naivnosťou v zmysle sympatií k jednotlivým politickým zoskupeniam. Aj ja ako väčšina z nás podľa volebných výsledkov som bol plný [...]

Tu nejde o Chrena a Švejnu

08.10.2010

Až do včera som považoval ľudí z Aliancie Fair-Play skutočne za tých, ktorým ide o dobro pre Slovensko. Ale ak si niekto z vás, čo čítajú tieto riadky , včera večer pozrel v istej televízii diskusnú reláciu Pod lampou a vydržal až do konca, tak predpokladám, že nemohol zaspať. To, čo považovali za obrovské problémy v tejto akože kauze pán Kunder(že Fair-play) a pán [...]

Spartak Moskva-Žilina

28.09.2010

Po zápase s Chelsea bolo počuť na hru Žiliny samé pozitívne reakcie hlavne za hru v druhom polčase. Nebudem sa vracať k tomu zápasu, žiaľ nemohol som ho sledovať a tým pádom ani hodnotiť. Ale nedámi jednu poznámku. Mužstvo, ktoré v 47minúte vyhráva 4:0 už zvyčajne dohráva zápas, hrá čo potrebuje a vystríha sa zraneniam. Páči sa my ofenzívne poňatie hry Žiliny, ale [...]

fajčenie, fajčiar, závislosť

Koniec s fajčením? Británia chce zakázať predaj cigariet

18.04.2024 08:00

Krajina rozhoduje o najprísnejšom protifajčiarskom zákone v Európe. Ak prejde, Briti, ktorí sa narodili po 1. januári 2009, si už tabakové výrobky v obchode nekúpia.

Explainer Middle East Armed Groups

Izrael zvažoval odvetný útok na Irán, ale odložil ho. Už dvakrát. EÚ uvalí nové sankcie

18.04.2024 07:02, aktualizované: 07:37

Izrael sa zaviazal, že na iránsky útok odpovie. Jeho hlavný západný spojenec - USA - však s takýmto postupom nesúhlasí.

Tatranský národný park (TANAP)

Vysoké Tatry zavreli pre horolezcov. Tí nesúhlasia a chcú zmeniť návštevný poriadok

18.04.2024 07:00

Vo Vysokých Tatrách platí až do konca mája jarná uzávera pre horolezcov aj skialpinistov.

vojna na Ukrajiny, Černihiv

ONLINE: Rutte: Niektoré štáty sedia na hromadách Patriotov. Kúpme ich pre Ukrajinu

18.04.2024 06:00, aktualizované: 07:57

EÚ by mala Ukrajine urgentne poskytnúť protivzdušnú obranu a urýchliť a zintenzívniť vojenskú pomoc vrátane delostreleckých nábojov a rakiet.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 11976x
Priemerná čítanosť článkov: 1711x

Autor blogu

Kategórie

Odkazy